Fautuaga Autu mo Seti Gaioiina Diesel

Faatasi ai ma le faateleina o le ogaoga o le pisapisao o le pisapisao, o nisi o pisinisi e maualuga atu le leo e manaʻomia le pulea o le pisa ua suia ai lo latou manaʻoga mo le faʻatauina o seti afi afi tiso, ma lesili le leoa afi afi tisoua faateleina le salalau i tausaga talu ai nei.O le seti diesel generator seti e le gata e maua ai le pisapisao maualalo, ae o loʻo faʻapipiʻiina foʻi i totonu o le tane suauʻu tele, o lona faʻamaoni, saogalemu ma le faʻaogaina e mafai ona fetaui ma manaʻoga o tagata faʻaoga.E le gata i lea, o le generator diesel leoa lava ia o se atigipusa foi, lea e mafai ona puipuia ai le timu, la, ma le pefu, ma isi. fa'alautele le ola tautua.

Sorotec o le a sosoo ai ona ofoina atu fautuaga tetele e fitu mo oe e fesoasoani ai ia te oe e faʻaoga lelei le afi afi tiso lemu.

1. Faiga malulu
So'o se fa'aletonu i le faiga fa'amafanafana o le a o'o atu ai i fa'afitauli e 2: 1) o le vevela o le vai i totonu o le afi fa'ato'a le leoa e maualuga tele ona o le le lelei o le malulu, ma le 2) o le a fa'aitiitia le maualuga o le vai i totonu o le tane ona o le tafe o le vai, ma le leoa. o le a le mafai ona galue masani le afi afi tiso.

2. Faiga fa'asoa suau'u/kesi
O le faʻateleina o le aofaʻi o faʻaputuga kaponi e mafua ai ona aʻafia le aofaʻi o le tui o le injector i se tulaga patino, e mafua ai le le lava o le faʻafefe o le injector, ina ia le tutusa le tui o le afi afi ma e le o faʻaogaina tulaga. fale mautu.

3. Ma'a
Afai e le o tausia le maa mo se taimi umi, e tatau ona faaopoopo le vai electrolyte i le taimi pe a uma ona eva.Afai e leai se tau e amata ai maa, e fa'aitiitia le malosi o le maa pe a mae'a le fa'amama fa'anatura umi.

Fautuaga Autu mo Seti Gaioiina Diesel

4. Suau'u afi
Afai e le faʻaaogaina le suauʻu afi mo se taimi umi, o le a suia lona gaioiga faʻa-physicochemical, e mafua ai le faʻaleagaina o le mama i le taimi o le taotoga, ma atili faʻaleagaina ai vaega o le.sili le leoa afi afi tiso.

5. tane tiso
O le ausa i totonu o le seti afi tiso o le a faʻafefe i totonu o matāua vai o loʻo tautau i le puipui o le tane pe a suia le vevela.Ole mea ole vai tiso ole a sili atu ile tulaga masani pe a tafe le vai i totonu ole tiso, lea o le a faaleagaina ai vaega faʻapipiʻi saʻo ma e oʻo lava i le faʻaleagaina o le afi ole tiso pe a ulu atu sea tiso i totonu ole pamu suauu maualuga.

6. Filifiliga
I le taimi o le faʻaogaina o le afi afi diesel, suauʻu poʻo mea le mama o le a teuina i totonu o le puipui faamama, lea o le a faʻaitiitia ai le galuega faʻamamaina o le faamama.O le tele o le teuina o le a mafua ai foi ona poloka le suauu ma le mafai ona galue masani mea faigaluega ona o le le lava o le tiso.

7. Lubrication faiga ma faamaufaailoga
O faila uʻamea ona o uiga faʻamaʻi o le suauʻu lubricating poʻo le gaʻo ma le faʻaogaina o masini e le gata ina faʻaitiitia ai le lubrication aafiaga, ae faʻaleagaina foi isi vaega.E le gata i lea, o le suauu lubricating o loʻo i ai se aafiaga faʻaleagaina i luga o le faʻamaufaʻailoga paʻu, ma o isi faʻamaufaʻailoga suauu o le a matua i soʻo se taimi ina ia faʻaitiitia ai lona faʻamaufaʻailoga.

Sorotec, o le pito i luga o Sainagaosiga seti afi tiso, gaosia ma tuʻuina atu afi eletise sili ona lelei o loʻo faʻapipiʻiina i le faʻaogaina o le faʻaoga faʻaoga faʻatasi ma aiaiga o le EXCALIBUR otometi fesiitaiga ki.Mo nisi fa'amatalaga, fa'afeso'ota'i mai matou.


Taimi meli: Oke-09-2022